Om tävlingen

Logotyp2 copy

INSTÄLLT 2017!

Tyvärr så tvingas vi av lite förargliga skäl att ställa in tävlingen 2017. Vädret och isens förutsättningar är för bra. Vi saknar tyvärr resurser att märka upp en två mil lång slinga. Normalt sätt så finns det lite snö i februari och då anlägger plogbilarna en tydligt markerad slinga med hjälp av snövallarna. Isen är tjock cirka 20 cm och naturåkning är möjlig över hela sjön. Sol och värme skapar ytterligare en dimension till åkningen. Helt perfekt mao, men vi har ingen slinga. Välkommen i alla fall till startplatsen i Sjöängen så bjuder Drevvikenpartiet på fika och pratar lite mellan 10.00 – 12.00

Tävlingen är öppen för alla som klarar av att åka två mil. Endast en startplats i Huddinge kommun. Tävlingen arrangeras av Drevvikenpartiet. Alla medlemmar i partiet deltar kostnadfritt, medlemsavgift i partiet är 75:-/år. En medlemsavgift omfattar alla familjemedlemmar. Bli medlem redan nu:

Alla startande som önskar delta med tidsregistrering förses med en nummerlapp på ryggen. 4 klasser: Dam – Dam med stav/ispik – Herr – Herr med stav/ispik.

Tävlingsdag Söndagen den 19 februari 2017

Starttid/registrering löpande mellan 10.00 och 12.00 (ingen start efter 12.00)

Ingen registrering i förväg. Ni registrerar er och betalar på plats innan ni startar.

Plats Trångsund i Huddinge, Sjöängsbadet Sjöängsvägen 21.

Startavgiften är 100:- Medlemmar i Drevvikenpartiet åker gratis. Lös medlemsavgift på plats 75:- för hela familjen.

Observera att all åkning alltid sker på eget ansvar och att startavgiften inte omfattar någon extra olycksfallsförsäkring.

Om rundisbanan av någon orsak inte är öppen eller kan plogas så kommer tävlingen att ställas in. Information om detta hittar ni här. Ni kan även ringa till telefonsvararen för senaste informationen 08-50845685

Diplom till alla deltagare. Våra sponsorer bidrar med priser.

Varmt välkomna

önskar Drevviksrännet och Drevvikenpartiet

 

Annonser