Om tävlingen

Logotyp2 copy

Drevviksrännet INSTÄLLT 2018

Tyvärr så tvingas vi nu 2018-02-15 att ställa in Drevviksrännet. Europas längsta skridskoslinga kan inte ännu öppnas för allmänhetens åkning. Stockholm fritid bedömer att isen inte är säker trots en tjocklek 13-18 cm. Ladda nu med egen åkning och träning inför nästa år! Här lite inspiration: https://www.youtube.com/watch?v=Z0OjvnjNPmA

Tävlingsdagen 2018

Tävlingen är öppen för alla som tror sig klara av att åka två mil. OBS, endast en startplats. Tävlingen arrangeras av Drevvikenpartiet. Alla medlemmar i partiet deltar kostnadfritt, medlemsavgift i partiet är 75:-/år. En medlemsavgift omfattar alla familjemedlemmar. Bli medlem redan nu:

Alla startande som önskar delta med tidsregistrering förses med en nummerlapp på ryggen. 2 klasser: Dam-  och  Herrklass. Användning av stav eller ispik är frivilligt i båda klasserna.

Tävlingsdag Lördagen den 17 februari 2018

Starttid/registrering löpande mellan 10.00 och 12.00 (ingen start efter 12.00)

Ingen registrering i förväg. Ni registrerar er och betalar på plats innan ni startar.

Plats Trångsund i Huddinge, Sjöängsbadet Sjöängsvägen 21.

Startavgiften är 100:- Medlemmar i Drevvikenpartiet åker gratis. Betala startavgiften eller lös medlemsavgift på plats 75:- för hela familjen.

Observera att all åkning alltid sker på eget ansvar och att startavgiften inte omfattar någon extra olycksfallsförsäkring.

Om rundisbanan av någon orsak inte är öppen, ej kan märkas ut eller inte kan plogas så kommer tävlingen att ställas in. Information om detta hittar ni här. Ni kan även ringa till telefonsvararen för senaste informationen 08-50845685

Diplom till alla deltagare. Våra sponsorer bidrar med priser.

Varmt välkomna

önskar Drevviksrännet och Drevvikenpartiet

Annonser