Om tävlingen

 

Tävlingsdagen

Tävlingen är öppen för alla som tror sig klara av att åka två mil. OBS, endast en startplats i Sjöängen Huddinge. Tävlingen arrangeras av Drevvikenpartiet. Alla medlemmar i partiet deltar kostnadfritt, medlemsavgift i partiet är 75:-/år. En medlemsavgift omfattar alla familjemedlemmar. Bli medlem redan nu:

Alla startande som önskar delta med tidsregistrering förses med en nummerlapp på ryggen. 2 klasser: Dam-  och  Herrklass. Användning av stav eller ispik är frivilligt i båda klasserna. OBS att tävlingsdagen med kort varsel kan annonseras ut här.

Tävlingsdag Lördagen den ?? februari 202?

Starttid/registrering löpande mellan 10.00 och 12.00 (ingen start efter 12.00)

Ingen anmälan i förväg. Ni registrerar er och betalar på plats innan ni startar.

Plats Trångsund i Huddinge, Sjöängsbadet Sjöängsvägen 21.

Startavgiften är 100:- Medlemmar i Drevvikenpartiet åker gratis. Betala startavgiften eller lös medlemsavgift på plats 75:- för hela familjen.

Observera att all åkning alltid sker på eget ansvar och att startavgiften inte omfattar någon extra olycksfallsförsäkring.

Om rundisbanan av någon orsak inte är öppen, ej kan märkas ut eller inte kan plogas så kommer tävlingen att ställas in. Information om detta hittar ni här. Ni kan även ringa till telefonsvararen för senaste informationen 08-50845685

Diplom till alla deltagare. Våra sponsorer bidrar med priser.

Varmt välkomna

önskar Drevvikenpartiet