Om tävlingen

 

Tävlingsdagen 2019

För tredje året i rad så tvingas vi ställa in även 2019, annars så gäller följande: Tävlingen är öppen för alla som tror sig klara av att åka två mil. OBS, endast en startplats i Sjöängen Huddinge. Tävlingen arrangeras av Drevvikenpartiet. Alla medlemmar i partiet deltar kostnadfritt, medlemsavgift i partiet är 75:-/år. En medlemsavgift omfattar alla familjemedlemmar. Bli medlem redan nu:

Alla startande som önskar delta med tidsregistrering förses med en nummerlapp på ryggen. 2 klasser: Dam-  och  Herrklass. Användning av stav eller ispik är frivilligt i båda klasserna. OBS att reservdagen med kort varsel kan tas i anspråk vid tveksamma isförhållanden eller andra orsaker.

Tävlingsdag Lördagen den 23 februari 2019

Starttid/registrering löpande mellan 10.00 och 12.00 (ingen start efter 12.00)

Ingen anmälan i förväg. Ni registrerar er och betalar på plats innan ni startar.

Plats Trångsund i Huddinge, Sjöängsbadet Sjöängsvägen 21.

Startavgiften är 100:- Medlemmar i Drevvikenpartiet åker gratis. Betala startavgiften eller lös medlemsavgift på plats 75:- för hela familjen.

Observera att all åkning alltid sker på eget ansvar och att startavgiften inte omfattar någon extra olycksfallsförsäkring.

Om rundisbanan av någon orsak inte är öppen, ej kan märkas ut eller inte kan plogas så kommer tävlingen att ställas in. Information om detta hittar ni här. Ni kan även ringa till telefonsvararen för senaste informationen 08-50845685

Diplom till alla deltagare. Våra sponsorer bidrar med priser.

Varmt välkomna

önskar Drevvikenpartiet

Annonser